• Bäst i test
  • Stort utbud av exempel
  • Minst 1 års garanti
REA  Cyklar  Alla cyklar  Nishiki Hybrid 501 Herr

Nishiki Hybrid 501 Herr

Nishiki Hybrid 501 Herr
Beskrivning

Beskrivning

Nishiki Hybrid 501 är en riktigt gedigen och påkostad allroundcykel. Den handbyggs i Göteborg på en mycket lätt ram, och givetvis är komponenterna noggrant utvalda för att ge riktigt rolig cykling, men samtidigt måste de klara av alla våra svenska årstider.

Nytt för i år är att Hybrid 501 har fått en uppgraderad drivlina - ett 9-delat Shimano-system vilket alltså ger 27 växlar istället för 24.

Ovanpå det sitter ett par riktigt fina hydrauliska skivbromsar vilket kräver minimalt underhåll och justeringar - men otroligt bra bromseffekt och känsla. Dessutom slipper du för alltid utslitna fälgar eller gråsvart gummidamm från de gamla bromsklossarna som smutsar ned dig.

Nishiki Hybrid 501 är en cykel för alla som cyklar överallt, året runt och vill ha något rejält men som samtidigt är rätt trötta på att cykla runt på gamla cyklar som väger 25 kilo. Grunden till Hybrid 501 är en lätt hybridcykel, men den är påklädd med snygga skärmar. Den är kanske inte lika snabb som de andra Nishiki-hybriderna, men inte långt ifrån. Jämför man istället med liknande cyklar från andra leverantörer är 501:an riktigt sportig!

Naturligtvis får du plats med både pakethållare och lås - fästen är redan lödda på cykeln.

Nishiki Hybrid 501 har en mycket smart & bekväm funktion för att enkelt justera styrets position vilket är utmärkt då du från cykling till cykling kan bestämma om du vill ha en sportig sittställning eller en lite bekvämare.

Nishiki Hybrid 501 Herr - specifikationer

  • Aluminiumram med dubbelreducerade rör
  • Schwalbe City Plus (40x622)-däck med reflexsida och punkteringsskydd
  • Hydrauliska Shimano M446-skivbromsar
  • 27 Shimano LX-växlar
  • Vikt: 14,1 kg

Om Nishikis hybrid-serie

Nishikis hybrider är praktiska cyklar som är lika utmärkta för träning som för pendling. Vissa modeller går mot robusta mountainbikes, andra liknar snabba landsvägsracers. Gemensamt är det fina hantverket, de smarta funktionerna och möjligheten att komplettera med skärmar och pakethållare - för ännu mer mångsidighet.

Specifikationer

Specifikationer

Artikelnummer093029
VarumärkeNishiki
Storlek-
[No translation] ?

Toppsäljare

Klädpaket test
838 kr
872 kr
Kampanj
Grillkitt
399 kr

Din kundvagn(0 artiklar)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan